Merk: SKU: AC102339A722

Bestel hier het nieuwste Joma Getafe thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Getafe de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Coliseum Alfonso Perez gedurende 2021-2022. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Getafe voetbalshirt is traditioneel blauw en bevat dit jaar een all-over camouflage print. Deze print bestaat uit verschillende geometrische vormen. Daarnaast is het Getafe tenue uitgerust met lichtblauwe accenten. De v-hals en een band in de gevouwen kraag zijn lichtblauw. Hetzelfde geldt voor een verticale lijn over het midden van het tenue en aan de onderkant van de mouwen.  De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor JOMA en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor TECNOCASA GROUP prijkt op het midden van het tenue van Getafe. Dit shirt bestaat verder voor 100% uit polyester en is uitgerust met het JOMA Performance systeem, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit Getafe tenue heeft een normale pasvorm.

Wil jij net als de spelers van Getafe CF in dit tenue schitteren? Klik op de buttons om het voetbalshirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer! 

Koop deze producten