Barcelona voetbalshirt 2019-2020

Bestel hier direct en snel het nieuwste Barcelona voetbalshirt voor 2019-2020 van Nike. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. In dit tenue speelt Barcelona de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou 2019-2020. Het shirt kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Barcelona thuisshirt heeft dit seizoen een opvallend design. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door checkered print van ruiten over het shirt. De ruiten zijn natuurlijk Blaugrana. Verder is het tenue uitgerust met blauwe mouwen. Het shirt bevat een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Het bovenste deel van de hals wordt gekenmerkt door de dunne, rode en gele strepen. Deze strepen zijn geïnspireerd door de Catalaanse vlag, La Senyera. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst in het geel en de andere borst is uitgerust met het logo van FC Barcelona. Hoofdsponsor RAKUTEN versiert het midden van het tenue. BEKO staat op de linkermouw en UNICEF versiert de achterkant van het tenue. De linkermouw van het tenue bevat de officiële LA LIGA badge. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Frenk de Jong, Messi, Suarez, Coutinho, Vidal, Pique, Rakitic en andere sterren in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het nieuwe Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!