Barcelona 3e shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste, roze Barcelona uitshirt of 3e shirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Barcelona vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Spaanse competitie en beker. 

Het 3e shirt of Champions League uitshirt van Barcelona is dit jaar een ode aan de stad. Het voetbalshirt is een combinatie van roze en rood en bevat een diagonale scheiding. Deze scheiding is geïnspireerd door de Avinguda Diagonal, welke de stad als het ware in tweeën snijdt. Daarnaast bevat het shirt een all-over print van de stad. Verder is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen en de bovenkant van de achterkant van het tenue zijn uitgerust met een flitsende zigzagbanen en aan de binnenkant van de hals en achterkant bevindt zich een speciale taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze taping bevat namelijk dunne, rode en gele strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het uitshirt voor kinderen. 


Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals Coutinho, Rakitic, Vidal, Melo, Dembele, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) om het shirt te kopen!