Atletico Madrid 3e shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Atletico Madrid 3e shirt of Champions League voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Dit shirt draagt de Spaanse club vooral tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal wedstrijden in de Spaanse competitie in beker.  Het shirt wordt dit seizoen gekenmerkt door de all-over print over de voorkant en achterkant van het shirt. Dit betreft een print van de Foutain of Neptune, geflankeerd door andere historische plaatsen in de stad Madrid. Het shirt is bovendien licht blauw en bevat ook verticale licht blauwe banen. Daarnaast is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een oranje strip en deze loopt door over de achterkant van het shirt. Hierin is een vork verwerkt. Alle logo's op het shirt zijn bovendien oranje en de mouwen zijn uitgerust met flitsende zigzag banen.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike.  Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue in het oranje. Dit tenue bestaat bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Griezmann, Lemar, Diego Costa, Gimenez, Lucas, Godin en nog meer sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het te kopen. In deze shops kan je het Atletico Madrid shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!