SKU: CD0733-436

Bestel hier het nieuwste Slovenië thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het Sloveense voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Slovenië thuisshirt 2020-2021 is een combinatie van lichtblauwe en wit. en wordt gekenmerkt door de band in de vorm van een bliksemschicht over het midden van het tenue.  Deze blauwe band symboliseert het berglandschap van het land. Verder is het Slovenië thuisshirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De zijkanten van het tenue bevatten een zigzagtaping, welke onderdeel is van het nieuwe template van Nike. De mouwen van het voetbalshirt zijn lichtblauw. Op de borst van het shirt prijken de logo's van de voetbalbond en Nike. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Ilicic, Jokic, Zajc, Zahovic, Sporar, Krhin, Matavz en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de spelers van het Sloveense elftal in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!