Merk: SKU: 58567440

Bestel hier het officiële Rode Ster Belgrado thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Rode Ster Belgrado de thuiswedstrijden in de Servische competitie, de beker en in Europa gedurende het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Rode Ster Belgrado thuisshirt 2022-2023 heeft de iconische rode en witte verticale banen. De middelste rode baan wordt dit seizoen geflankeerd door een dunne gouden lijn. Dit design komt ook terug in de polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen. De polokraag is wit en hetzelfde geldt voor de mouwen. Op de rechterborst staat het logo van Macron in het goud en de linkerborst bevat het logo van de club. Boven het logo staan drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 15 (19) landskampioenschappen. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor GAZPROM. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin een Servische tekst. Op de achterzijde van het tenue staan drie gouden sterren. Deze tenues zijn uitgerust met de mPerformance technologie van Macron, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue heeft een normale pasvorm. 

  • Polokraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print

Klik direct op de buttons om de nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2022-2023 te bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!