Senegal dames voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier het Senegal thuisshirt 2020-2021 van Puma voor vrouwen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. In dit voetbalshirt speelt het Senegalese voetbalelftal de thuiswedstrijden in de periode 2020-2021. Dit tenue wordt gedragen tijdens de interlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Bovendien wordt dit tenue gedragen door het nationale vrouwenelftal van Senegal.

De nieuwe Senegal voetbalshirts zijn een eerbetoon aan eeuwen van vakmanschap en ook het thuisshirt bevat een all-over print van verschillende patronen, geïnspireerd door de manier waarop in Senegal textiel geproduceerd wordt.  Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een speciale print van vierkanten, waarin verschillende patronen zijn verwerkt. Deze patronen hebben de kleuren van de Senegalese vlag: rood, groen en geel. Het voetbalshirt van Senegal bevat verder een witte V-hals. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en hetzelfde geldt voor het Puma logo. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van Puma en op de linker borst staat het embleem van de voetbalbond van het Afrikaanse land. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van het land, geheel in stijl van de kleuren van de vlag. De achterzijde van het tenue is verder helemaal wit. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Mané, Koulibaly, Sarr, Baba Thiam, Gueye, Kouyaté, Ditatta, Diedhiou en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons om het tenue te kopen. In deze shops kan je het Senegal shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!