Rangers FC thuisshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het Castore Rangers FC thuisshirt 2021-2022. In dit voetbalshirt speelt de club uit Glasgow de Schotse Premiership, beker en Europese wedstrijden in het Ibrox Stadium in Glasgow gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Dit is het officiële Castore Rangers FC thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Rangers FC de Schotse Premiership, beker en Europese thuiswedstrijden op Ibrox Park gedurende 2021-2022.  Het Rangers FC thuisshirt 2021-2022 is volledig blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale pinstripes. Verder bevat het voetbalshirt een brede witte v-hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Alle details op het tenue zijn goud. Het logo van Castore prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de club. Dit betreft een logo ter ere van het 150 jarig bestaan. Sponsor 32RED versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals is ook uitgerust met de logo's van Castore en de club, evenals de naam van Moses McNeil, één van de oprichters van de club. De binnenkant van de hals bevat ook een rode taping, waarin de jaartallen 1872 en 2022 staan. In de nek op de achterzijde van het tenue staan vijf sterren en daaronder staat het logo van sponsor SEKO. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik op de buttons om het tenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!