SKU: CV7923-101

Koop hier het nieuwste Zenit Sint Petersburg uitshirt 2021-2022 voor kinderen of volwassenen. In dit shirt speelt Zenit de Russische Premjer League en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het Zenit Sint Petersburg uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit met lichtblauwe accenten. Deze details komen terug in de ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt.. Alle logo's op dit tenue zijn lichtblauw. In de hals is ook de leus van de club verwerkt.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Boven het logo van de Russische club staat een ster, welke verwijst naar de gewonnen kampioenschappen van de club. GAZPROM is hoofdsponsor van Zenit. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als Azmoun, Dzjoeba, Lovren, Barrios, Douglas Santos, Zhirkov en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons hieronder om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt van Zenit ook bedrukken met een eigen naam en nummer.