Merk: SKU: 634

Bestel hier direct en snel het CCCP of Sovjet Unie retro uitshirt van de jaren '70. Dit retro shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit retro voetbalshirt is geïnspireerd door het uitshirt van de CCCP in de jaren '70. 

Dit CCCP uitshirt heeft korte mouwen en een ronde hals. De hals en de biesjes zijn in het rood. Op de borst de tekst CCCP. In 1970 kwam de Sovjet Unie tot de kwartfinale. Daarin werd verloren van Uruguay. In de 117e minuut scoorde Uruguay de 1-0, het doelpunt was omstreden want Esparrago scoorde uit een voorzet die al over de doellijn was gegaan. Tijdens het EK van 1972 in België werd de Sovjet Unie tweede. In de finale werd met 3-0 verloren van West-Duitsland. Het Rusland retroshirt van COPA heeft een normale pasvorm en wordt geleverd in een luxe cadeaubox.

De volgende staten maakten onderdeel uit binnen de Sovjet-Unie: Russische Socialistische Federatieve Sovjetrepubliek, Oekraïne, Wit-Rusland, Estland, Letland, Litouwen, Karelo-Finse SSR (opgeheven in 1956, daarna Karelo-Finse ASSR, nu Karelië), Moldavië, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Oezbekistan, Tadzjikistan en Turkmenistan.