SKU: DN3558-100

Bestel hier het Nike Qatar uitshirt 2022-2023 voor vrouwen. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen en kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Qatar de WK 2022 uitwedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2022-2023.

Het Qatar uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de kustlijn van het land, terwijl de subtiele grafische print van parels verwijst naar de de geschiedenis van het parelduiken in de kuststreek. Wanneer de spelers in dit voetbalshirt bewegen, lijkt de print juist op een zandstorm die wervelt in de dorre zon. Het Qatar uitshirt is namelijk goud/beige en bevat een all-over print van ringen en cirkels, die elkaar overlappen. Het Qatar uitshirt bevat ook een ronde hals met daaronder een ronding. De swoosh van Nike staat in het bordeaux rood op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond. Ook in de nek van het uitshirt prijkt de naam van het land in het Arabisch. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Qatar uitshirt voor vrouwen te bestellen. In deze winkels kun je de tenues van Qatar ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.