Portugal windrunner jack 2020-2021 - Rood/Bruin

Koop hier het nieuwste Portugal windrunner jack van Nike voor volwassenen, inclusief in damesmaten. Dit jack kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze windrunner dragen de spelers van het Portugese nationale elftal in de voorbereiding op de EK 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2021.

Het jack is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het Portugese nationale elftal. De bovenkant van het jack is rood en de onderkant van het windjack heeft een donkere groene kleur. Verder is het jack uitgerust met een verstelbare capuchon. Het jack is bovendien erg licht door het ripstopmateriaal en bevat een meshvoering voor de perfecte ventilatie. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en je ook nog eens de perfecte bewegingsvrijheid hebt. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en op de borst prijken de logo's van Nike en de Portugese bond. In 1978 werd de windrunner voor het eerst geïntroduceerd door Nike. Vandaag de dag is dit hardloopjack voor alledag nog steeds even relevant en fenomenaal als toen. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester!

Wil je net als sterren als Ronaldo, Eder, Pepe, Sanches en andere spelers van het nationale elftal dit jack met trots dragen? Klik op de buttons om dit jack exclusief te kopen!