SKU: CD0703-336

Bestel hier het Portugal uitshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het Portugese elftal de uitwedstrijden tijdens het EK van 2020, alsook de WK kwalificatiewedstrijden en de interlands in de Nations League gedurende 2020-2021. 

Het Portugal uitshirt is dit seizoen een eerbetoon aan de uittenues van 2016, het jaar waarin het nationale elftal het EK won. Het voetbalshirt heeft namelijk dezelfde kleur als het tenue waarin het nationale elftal het EK van 2016 won. Het tenue is turquoise en wordt gekenmerkt door de drie brede horizontale banen over het tenue. In deze banen zijn ook weer banen verwerkt, welke de kleur hebben van de training tops van 2018 en daarmee ook de kleuren van de Portugese voetbalbond. Zowel op de borst als op het midden en de onderkant van het tenue prijken drie vlakken met daarin twee zwarte, twee rode en een groene band. Verder is het Portugal uitshirt ook uitgerust met zwarte details. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het tenue. Verder bevat het tenue een V-hals. Ook de achterkant van de hals heeft een toelopende vorm. Op de borst prijken de logo's van Nike en de voetbalbond van Portugal. Aan de binnenkant van de hals prijkt de letter P als verwijzing naar de naam van het land. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als Cristiano Ronaldo, Pepe, Bruno Fernandes, Joao Felix, Éder, Bernardo Silva, André Silva, Renato Sanches en andere spelers schitteren in dit nieuwe voetbalshirt van het Portugese elftal? Klik dan direct op de buttons om dit shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!

Koop deze producten