Portugal trainingspak 2018-2019 - Zwart

Merk: Nike
SKU: 893386-010

Dit is het officiële zwarte Portugal trainingspak van Nike. Dit pak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak wordt door het nationale elftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden.

Dit pak bestaat uit een zwart trainingsjack met een zwarte trainingsbroek. Beide items bevatten groene accenten. Over de mouwen van de training top loopt een groene strip en ook de zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met een groene taping. Deze taping heeft een zigzagpatroon. Op de borst van het jack en op de trainingsbroek staan de logo's van de voetbalbond en Nike. Het jack bevat raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. Beide items zijn gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het naadloos aansluit op het lichaam. De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen en zowel de broek als het jack zijn uitgerust met zakken aan de zijkanten. Het pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer,

Dit trainingspak wordt gedragen door sterren als Ronaldo, Eder, Sanches. Pepe en Moutinho. Check hieronder shops waar je deze sweater exclusief kunt kopen!