SKU: CD0704-687

Bestel hier het Portugal thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het Portugese elftal de thuiswedstrijden tijdens Euro 2020, evenals de WK kwalificatiewedstrijden en de Nations League interlands. 

Het Portugal thuisshirt is dit seizoen een eerbetoon aan de tenues van 2016, het jaar waarin het nationale elftal het EK won. Het voetbalshirt is geheel rood. Dit is een donkerdere kleur dan het vorige voetbalshirt. Bovendien is het tenue uitgerust met een gouden accenten. De swoosh van Nike is goud en de binnenkant van de hals bevat de letter P, welke verwijst naar de naam van het land. De gouden details verwijzen naar het winnen van het EK. Verder bevat het tenue nog meer opvallende details. Zo is het tenue uitgerust met een klassieke polo kraag en bevinden zich aan de zijkanten zigzag banen in de kleuren van het logo van de voetbalbond. Hier bevinden zich twee zwarte banen met daartussen twee rode en een groene band. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen.  Op de borst prijken de logo's van Nike en de voetbalbond van Portugal. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als Cristiano Ronaldo, Pepe, Bruno Fernandes, Joao Felix, Éder, Bernardo Silva, André Silva, Renato Sanches en andere spelers schitteren in dit nieuwe voetbalshirt van het Portugese elftal? Klik dan direct op de buttons om dit shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!

Koop deze producten