Merk: SKU: MT230067

Koop hier het nieuwe New Balance FC Porto uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit FC Porto voetbalshirt kan je per direct kopen in de maten S,M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152 en 164 voor kinderen. In dit voetbalshirt speelt FC Porto de uitwedstrijden in de Portugese competitie, de beker en in Europa tijdens het seizoen 2022-2023. 

Het FC Porto uitshirt 2022-2023 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de gele zigzag lijnen aan de boven- en onderkant. De band aan de onderkant van de mouwen is beige met een donkerblauwe lijn. Ook de moderne polokraag is donkerblauw. Het logo van New Balance staat op de rechterborst en het logo van FC Porto op de linkerborst. Op het midden van het voetbalshirt staat Betano en de linkermouw bevat het logo van Binance. Op de achterkant van het voetbalshirt staan het logo van Super Bock en de naam van de Portugese club. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NBDry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • De NB DRY technologie voert vocht weg van je lichaam zodat je gemakkelijk kunt trainen
  • Comfortabel polyester met geïntegreerde mesh-stof
  • Atletische pasvorm gebouwd om je borst, taille en heup glad te strijken - perfect voor actieve beweging met een pasvorm die niet te strak zit
  • Korte mouwen
  • 100% Polyester
  • Geïmporteerd

Wil jij net als de spelers van FC Porto dit FC Porto uitshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons!