Merk: SKU: CC-383

Bestel hier het FC Porto uitshirt 1998-1999 van COPA Football voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door het FC Porto uitshirt 1998-1999 van Kappa.  In dit voetbalshirt werd FC Porto voor de vijfde achtereenvolgende keer kampioen van Portugal. De club eindigde met acht punten voorsprong op Boavista. In dit seizoen werd sterspeler Mario Jardel topscorer en won de Braziliaan de Europese Gouden Schoen. Bij FC Porto was Fernando Santos de trainer dit seizoen. 

Het FC Porto uitshirt 1998-1999 bevat een opvallend design en is blauw met oranje met witte accenten. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door een all-over print welke is geïnspireerd door een draak. De draak is het symbool van de stad Porto en de bijnaam van FC Porto is 'Os Dragões'. Een afbeelding van een draak is ook terug te vinden bij de hals. Op de linkerborst staat het embleem van de club uit Porto. Op het midden van het voetbalshirt staat de naam van de toenmalige sponsor: Revigrés. De polo kraag en de biesjes zijn oranje met blauw. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester. 

Klik direct op de buttons om het FC Porto uitshirt 1998-1999 te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.