Merk: SKU: CC-127

Bestel hier het FC Porto thuisshirt 1998-1999 van COPA Football voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door het FC Porto thuisshirt 1998-1999 van Kappa.  In dit voetbalshirt werd FC Porto voor de vijfde achtereenvolgende keer kampioen van Portugal. De club eindigde met acht punten voorsprong op Boavista. In dit seizoen werd sterspeler Mario Jardel topscorer en won de Braziliaan de Europese Gouden Schoen. Bij FC Porto was Fernando Santos de trainer dit seizoen. 

Het FC Porto thuisshirt 1998-1999 wordt gekenmerkt door de brede banen in het blauw en wit. Op de linkerborst staat het embleem van de Portugese voetbalclub en op de linkermouw de kampioensbadge. FC Porto mocht deze dragen aangezien de club het seizoen ervoor kampioen van Portugal was geworden. Midden op de borst is er ruimte voor de naam met de toenmalige sponsor: Revigrés. De polo kraag en de biesjes zijn blauw met wit. Midden op de hals staat een afbeelding van een blauwe draak. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester. 

Klik direct op de buttons om het FC Porto thuisshirt 1998-1999 te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.