Benfica uit shirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste adidas Benfica uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Hier scoor je zowel het uitshirt en tenue voor kinderen als voor volwassenen. In dit shirt speelt Benfica de uitwedstrijden in de Portugese competitie en Europa dit seizoen. .Het nieuwe uitshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit tenue is onderdeel van de Benfica voetbalshirts 2021-2022. 

Het Benfica uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig wit met zowel rode als witte accenten. De adidas strepen op de schouders zijn rood en de band aan de onderkant van de mouwen bevat een subtiele rode en zwarte lijn. Alle logo's op het tenue zijn ook zwart. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief drie kampioenssterren. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van Emirates Fly Better. De onderkant van de mouwen bevatten een witte band. Op de achterkant van het tenue staat sponsor SAGRES en in de nek staat het oprichtingsjaar van de club: 1904 – Benfica. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Klik direct op de buttons om het Benfica uitshirt te bestellen voor kinderen en volwassenen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!