Benfica uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Benfica uitshirt 2020-2021 van adidas voor volwassenen en kinderen. Hier scoor je zowel het uitshirt en tenue voor kinderen als voor volwassenen. In dit shirt speelt Benfica de uitwedstrijden in de Portugese competitie en Europa dit seizoen. .Het nieuwe uitshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Benfica uitshirt 2020-2021 is volledig zwart met zilveren logo's. op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de clubbadge met drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 37 landskampioenschappen. Sponsor Emirates Fly Better prijkt op het midden van het tenue en de adidas strepen op de schouders zijn zwart. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van subsponsor SAGRES.  Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als spelers als Vertonghen, Soares, Vinicius, Pedrinho, Pizzi, Weigl, Waldschmidt en nog meer sterspelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een naam en nummer. Directe levering!