Panama uit shirt 2018-2019

Bestel hier het officiƫle Panama voetbalshirt van New Balance voor 2018-2019. In dit uitshirt speelt het nationale elftal van Panama de uitwedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland en de overige wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Panama uitshrit is dit jaar overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door de all-over print van blauwe en witte blokken over het shirt. Deze blokken worden onderbroken door een v-baan over het midden van het shirt. Daarnaast is het tenue van het Panamese voetbalelftal uitgerust met een y-hals in het blauw en bevinden zich ook over de schouders blauwe en rode details. Hierdoor is het voetbalshirt van het Panamese elftal geheel in stijl van de vlag van het land. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en New Balance en op de achterkant van het shirt staat de naam van het land: PANAMA. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als Torres, Tejada, Perez, Baloy en andere sterren in dit nieuwe voetbalshirt van Panama schitteren? Klik dan direct op de buttons!