Panama thuis shirt 2018-2019

Bestel hier het officiƫle Panama voetbalshirt van New Balance voor 2018-2019. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Panama de thuiswedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland en de overige wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Panama voetbalshirt is zoals altijd geheel rood en wordt verder gekenmerkt door de all-over print van blokken over het shirt. Daarnaast is het tenue van het Panamese voetbalelftal uitgerust met een witte y-hals en bevinden zich ook over de schouders witte details. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en New Balance en op de achterkant van het shirt staat de naam van het land: PANAMA. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als Torres, Tejada, Perez, Baloy en andere sterren in dit nieuwe voetbalshirt van Panama schitteren? Klik dan direct op de buttons!