Oostenrijk uitshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe Oostenrijk uitshirt voor 2020-2021 en voor het EK van 2020. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van het land de uitwedstrijden tijdens Euro 2020 en de uitwedstrijden tijdens de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit tenue draagt het Oostenrijkse voetbalelftal ook tijdens de Nations League wedstrijden deze periode. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Oostenrijk uitshirt is dit jaar zwart met turquoise (TEAL) accenten. Het tenue bevat namelijk een all-over print van dunne lijnen en geometrische vormen. Deze lijnen staan symbool voor de veren van een adelaar. Dit is een verwijzing naar het embleem van de adelaar uit het logo van de voetbalbond. De teal accenten zijn ook te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het shirt is ook uitgerust met gouden details. Deze komen terug in het logo van Puma op de borst en op de mouwen. Ook de naam van het (ÖSTERREICH) op de achterkant van het tenue is goud. De linkerborst van het shirt is uitgerust met het nieuwe embleem van de Oostenrijkse voetbalbond.  Wil jij net als Arnautovic, Alaba, Junuzovic, Dragovic en andere sterren schitteren in dit shirt? Check dan de shops om het shirt exclusief te kopen! Hier heb je de mogelijkheid je Oostenrijk shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van het land. 

De Oostenrijk tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn ook uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.