Noorwegen uitshirt 2020-2021

Bestel hier het officiële Noorwegen uitshirt 2020-2021 van Nike voor volwassenen. In dit shirt speelt het Noorse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de wedstrijden in de UEFA Nations Cup. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Noorwegen uitshirt heeft dit seizoen een opvallend design. De Noorwegen tenues zijn dit jaar een eerbetoon aan het landschap van het Scandinavische land en het uitshirt is geïnspireerd door de gletsjers en ijskappen in het land. Het tenue is een combinatie van lichtblauw en wit en bevat een all-over print van flitsende lijnen. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de zigzagbaan aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze band is overwegend navy blauw en wordt geflankeerd door twee dunnere witte banen. Verder bevat het Noorwegen thuisshirt een v-hals en de achterkant van de hals heeft ook een toelopend design.  In de hals van het tenue bevindt zich bovendien een driehoek, waarin de vlag van het land verwerkt is. Hierbij prijkt de tekst: “Sterkeresammen” (Samen sterker). De band aan de onderkant van de mouwen is ook blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het logo van de Noorse voetbalbond. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Haaland Odegaard, Sorloth, King, Henriksen, Johansen, Berge en andere spelers. Check hier de shops waar je dit shirt kunt kopen! In deze winkels kan je het tenue van Noorwegen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!