Noorwegen uitshirt 2022-2023

Bestel hier het officiële Nike Noorwegen uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Noorse mannenelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Dit tenue wordt ook door het Noorse vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens Euro 2022. Het Noorse voetbalelftal draagt dit tenue bovendien tijdens de Nations League wedstrijden. 

Het Noorwegen uitshirt 2022-2023 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de golf van de rechter schouder naar de linker onderkant van het voetbalshirt. Deze golf staat symbool voor de voorkant van een Vikingschip en de Fjorden. De golf is verdeeld in 12 lijnen, welke symbool staan voor het elftal en het publiek als twaalfde man. De lijnen zijn geheel in stijl van de kleuren van de Noorse vlag: rood en blauw. Het tenue bevat ook een all-over print van diamanten, geïnspireerd door het berglandschap van Noorwegen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het logo van de Noorse voetbalbond. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil jij net als de spelers en speelsters van Noorwegen in dit voetbalshirt schitteren? Check hier de shops waar je dit Noorwegen uitshirt kunt kopen! In deze winkels kan je het tenue van Noorwegen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!