Noorwegen thuisshirt 2022-2023

Bestel hier het officiële Nike Noorwegen thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Noorse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het  EK van 2024, inclusief de wedstrijden in de UEFA Nations Cup. Dit tenue wordt ook gedragen door het Noorse vrouwenvoetbalelftal. 

Het Noorwegen thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de berglandschap van Noorwegen. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door een all-over print van diamanten, welke symbool staan voor de bergen. Het voetbalshirt bevat een ronde hals, de rechterborst bevat een siliconen swoosh van Nike en de linkerborst bevat een siliconen badge van de Noorse voetbalbond, de Norges Fotballforbund (NFF). Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Wil je net als de spelers en speelsters van Noorwegen in dit Noorwegen thuisshirt 2022-2023 spelen? Check hier de shops waar je dit voetbalshirt kunt kopen! In deze winkels kan je het tenue van Noorwegen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!