SKU: DN0631-329

Bestel hier direct de Match versie van het Nigeria thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. De Match versie is het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Het authentic Nigeria voetbalshirt is uitgerust met het Dri Fit ADV systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Het Dri Fit ADV voetbalshirt bevat namelijk extra ventilatiezones en valt nog meer getailleerd om het lichaam. Alles van dit voetbalshirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike Dri Fit ADV technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen. Dit voetbalshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen.

Het Nigeria voetbalshirt 2022-2023 is opnieuw geïnspireerd door de term NAIJA. Het voetbalshirt van Nigeria bevat een all-over print van de flora en fauna van het land. Op het midden van het voetbalshirt prijkt de adelaar uit het logo van de voetbalbond en verder bevat het tenue een all-over print van verschillende vogels en plantsoorten uit het land. De band aan de onderkant van de mouwen is donkergroen en hetzelfde geldt voor het vlak op de achterzijde van het tenue. De rechterborst bevat het logo van Nike en de linkerborst de badge van de nationale voetbalbond. De Nigeria tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV. technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen, zodat je droog en comfortabel blijft. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld
  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel.
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Nigeria Dri Fit ADV Match thuisshirt 2022-2023 te bestellen!