Nigeria thuis shirt 2020-2021

Bestel hier het Nigeria thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. n dit shirt speelt het Nigeriaanse voetbalelftal de interlands gedurende de periode 2020-2021. Dit tenue wordt onder andere gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Nigeria voetbalshirt is dit jaar een eerbetoon aan de cultuur van het land. Het tenue heeft dan ook een opvallend design. Het midden van het tenue is overwegend wit en bevat een design van omgekeerde driehoeken. Deze hebben wat weg van een kerstboom. ook aan de zijkanten van het tenue komen de driehoeken weer terug. De rechterkant van het tenue bevat een design van lichtgroene driehoeken en zigzag banen. Aan de andere kant zijn de driehoeken donkergroen. Ook over de mouwen loopt dit design door. Het Nigeria voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde hals in het zwart.  Op het midden van de borst prijkt swoosh van Nike in het zwart en daarboven staat het logo van de Nigeriaanse voetbalbond. De achterkant van het thuistenue bevat ook weer een all-over print van vlakken en driehoeken. 

De Nigeria tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil je net als Musa, Osimhen, Iwobi, Ighalo, Obi Mikel, Ndidi, Iheanacho, Aribo in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze shop kan je het shirt van het Nigeriaanse elftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!