Oranje Leeuwinnen voetbalshirt kinderen 2020-2021

Bestel hier het voetbalshirt van de Oranje Leeuwinnen voor kinderen. Dit shirt kun je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het shirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.  Dit betreft het officiële voetbalshirt van Nike. In dit tenue speelt het vrouwenelftal van Oranje de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2022, alsook de wedstrijden op de Olympische Spelen. 

Het nieuwe voetbalshirt van de Oranje Leeuwinnen is geheel oranje en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over het gehele voetbalshirt. Het shirt bevat dit jaar een all-over print van ruiten over het shirt. Het design van ruiten is een verwijzing naar de leeuw uit het logo van de KNVB en uiteraard ook naar de bijnaam van het vrouwenteam: de Oranje Leeuwinnen. Verder is het voetbalshirt van de dames van het Nederlands Elftal uitgerust met een zwarte v-hals. De zwarte accenten komen ook weer terug in de taping aan de zijkanten van het tenue. In deze taping zijn de letters van de KNVB verwerkt.  De binnenkant van de hals is uitgerust met is de Hollandse kroon met daaronder de letters van de KNVB. Op de borst prijkt zowel het speciale Oranje Leeuwinnen KNVB logo als de swoosh van Nike in het zwart. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als sterren als Martens, Miedema, Spitse, van de Donk, Groenen, van de Sanden en nog meer speelsters in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te kopen. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!