Merk: SKU: HC5559

Bestel hier direct en snel de officiële zwarte Feyenoord trainingsbroek 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Feyenoord trainingspak 2022-2023. Dit pak wordt door de spelers van de Rotterdamse club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2022-2023. Deze trainingsbroek is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

De Feyenoord trainingsbroek 2022-2023 is dit jaar geheel zwart en bevat aan de zijkanten drie witte adidas strepen. Verder bevat de trainingsbroek alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Ter hoogte van het midden bevindt zich een wit vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van een doelnet. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lijn. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de fit aan kunt passen. De zijkanten van de Feyenoord trainingsbroek bevatten aan de zijkanten twee zakken met een rits. Deze trainingsbroek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De onderzijde van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen. Hierdoor kun je de broek nog makkelijker over je schoenen en sneakers aan en uit doen. Deze trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AEROREADY technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

  • Zwart
  • Strak model
  • 100% gerecycled polyester
  • Licht van gewicht
  • Vochtabsorberend materiaal
  • Ritszakken
  • Enkelritsen

Klik direct op de buttons om deze officiële zwarte adidas Feyenoord trainingsbroek 2022-2023 te bestellen. Directe levering! 

Koop deze producten