Feyenoord thuisshirt 2021-2022

Merk: Adidas
SKU: GT7033

Bestel hier direct en snel het adidas Feyenoord thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt Feyenoord de Eredivisie, KNVB Beker en Conference League thuiswedstrijden gedurende 2021-2022 in de Kuip in Rotterdam. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het Feyenoord thuisshirt heeft dit seizoen een klassiek design, namelijk het half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is wit. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is wit en de andere mouw is rood. De rechtermouw wordt afgesloten door een band in het rood/zwart en de band aan de onderzijde van de andere mouw is wit/zwart. Verder bevat het tenue een combinatie van een v-hals en opstaande kraag. De rechterkant van de kraag is wit en de andere kant is rood. Bovendien is de kraag uitgerust met een subtiele zwarte lijn.  De adidas strepen op de rechter schouder zijn wit en op de andere schouder rood. Het adidas logo op de rechterborst is ook wit. De andere borst bevat het Feyenoord logo en op het midden van het tenue prijkt sponsor EUROPARCS.  Op de linkerborst prijkt het logo van de club, inclusief een gouden ster, welke verwijst naar de vijftien landskampioenschappen. De Feyenoord tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn daarnaast uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie.

Wil jij net als Senesi, Kokcu, Til, Baldé, Haps, Fer, Pedersen, Toornstra, Linssen, Malacia, Geertruida, Antonucci, Diemers en andere spelers  in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de button! In deze winkel kun je het nieuwe Feyenoord tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!