SKU: HE6297

Bestel hier direct en snel het nieuwste adidas Feyenoord thuistenue 2022-2023 voor peuters en kleuters. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 2, 3, 4 en 5 jaar. Dit Feyenoord tenue is namelijk beschikbaar in de volgende maten: 92, 98, 104, 110 en 116. In dit tenue speelt Feyenoord de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden gedurende 2022-2023 in de Kuip in Rotterdam. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en kousen.

Het Feyenoord thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen een klassiek design, namelijk het half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is wit. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is wit en de andere mouw is rood. Dit seizoen bevat het tenue een v-hals met een kraag. De rechterkant van de kraag is wit en de andere kant is rood. De adidas trademark strepen op de schouders zijn dit jaar volledig zwart. Het adidas logo op de rechterborst is ook zwart. De andere borst bevat het Feyenoord logo en op het midden van het tenue prijkt sponsor EUROPARCS.  Op de linkerborst prijkt het logo van de club, inclusief een gouden ster, welke verwijst naar de vijftien landskampioenschappen. In de nek op de achterzijde van het Feyenoord thuisshirt is in het goud de letter F geborduurd. Het voetbalbroekje is volledig zwartmet aan de zijkanten witte adidas strepen en op de onderkant een rode en witte band. De kousen zijn zwart met witte adidas strepen. De Feyenoord tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn daarnaast uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie.

  • Feyenoord Thuisshirt 2022-2023
  • Kleur: rood-wit
  • Materiaal: 100% polyester
  • adidas AEROREADY technologie
  • V-hals
  • Klassieke kraag
  • Geweven Feyenoord-logo
  • Hoofdpartner Europarcs
  • Korte mouwen

Wil jij net als de spelers van Feyenoord in het adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan direct op de button! In deze winkel kun je het nieuwe Feyenoord tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Koop deze producten