Merk: SKU: CAM1912258-390

Bestel hier direct het SC Cambuur uitshirt 2021-2022 van Craft Sportwear voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaen: 110, 122, 134, 146 en 158. In dit uittenue speelt Cambuur de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2021-2022. 

Het SC Cambuur uitshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan de Awaydays van de supporters. Het voetbalshirt bevat een all-over print in de clubkleuren (blauw/geel). Dit betreft een print van opstijgende rook, geïnspireerd door de rook van de rookpotten en fakkels van de supporters tijdens de uitwedstrijden van de Friese club. Bovendien is de print geïnspireerd door de graffitimuur onder de Noord Tribune in het stadion van de club.  Verder is het Cambuur voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met opstaande kraag. Het logo van CRAFT staat op de rechterborst en dit logo komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van SC Cambuur en op het midden van het tenue staat sponsor Bouwgroep Dijkstra Bouma. De achterkant van het tenue bevat de logo's van Airpress en Orangegas. In de nek aan de binnenkant van de hals is een speciale tekst verwerkt: ''Awaydays are the best days!'' Het SC Cambuur uitshirt  heeft een standaard pasvorm en sluit goed aan op het bovenlijf. De lange achterzijde van het shirt, de ronde hals en de korte mouwen zorgen ervoor dat het shirt comfortabel draagt. Het SC Cambuur shirt is gemaakt van 100% polyester. Het materiaal is voorzien van ademend, sneldrogend en vochtregulerend materiaal. Zo blijf je droog tijdens het sporten.

Klik direct op de buttons om het SC Cambuur uitshirt 2021-2022 te bestellen. In deze webshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je andere merchandising van de club.