Merk: SKU: CAM1912255-551

Bestel hier direct het SC Cambuur thuisshirt 2021-2022 van Craft Sportwear voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt Cambuur de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden in 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het SC Cambuur thuisshirt 2021-2022 is dit jaar een eerbetoon aan de stad. De bovenkant van het tenue is blauw en onder de borst is het tenue geel. Verder is het Cambuur voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met opstaande kraag. Het logo van CRAFT staat op de rechterborst en dit logo komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van SC Cambuur en op het midden van het tenue staat sponsor Bouwgroep Dijkstra Bouma. De achterkant van het tenue bevat de logo's van Airpress en Orangegas. In de nek aan de binnenkant van de hals is de leus van de club verwerkt: ''' T is oans ideaal!'' Het SC Cambuur voetbalshirt heeft een standaard pasvorm en sluit goed aan op het bovenlijf. De lange achterzijde van het shirt, de ronde hals en de korte mouwen zorgen ervoor dat het shirt comfortabel draagt. Het SC Cambuur shirt is gemaakt van 100% polyester. Het materiaal is voorzien van ademend, sneldrogend en vochtregulerend materiaal. Zo blijf je droog tijdens het sporten.

Klik direct op de buttons om het SC Cambuur thuisshirt 2021-2022 te bestellen. In deze webshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je andere merchandising van de club.