Ajax uitshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste adidas Ajax uitshirt 2021-2022 voor kinderen. Het shirt voor kinderen kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Ook voor peuters en baby's kan je dit shirt kopen. In deze shirts spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit shirt kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.

Het Ajax uittenue 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de verschillende gestreepte uitshirts die de Amsterdammers vanaf de jaren '80 gedragen hebben. Het voetbalshirt bevat dit jaar een design van verticale donkerblauwe en blauwe banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere mint groene strepen. Verder bevat het Ajax uittenue dit jaar een combinatie tussen een v-hals en een opstaande kraag in het donkerblauw. Alle logo's op het tenue zijn een combinatie van donkerblauw en/of mintgroen. Deze kleuren komen ook weer terug in de logo's op het tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van de Amsterdamse club in het rood en daarboven staan drie witte sterren, welke verwijzen naar de 35 landskampioenschappen van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Johan Cruyff Arena. De linkerborst bevat in het mintgroen het adidas logo. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van Ajax.  Op het midden van het Ajax uittenue 2021-2022 prijkt sponsor ZIGGO en op de linkermouw staat subsponsor Curacao Board. In de nek op de achterzijde van het tenue staan onder elkaar in het min groen de drie Andreas kruizen.  Het Ajax uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als Tadic, Blind, Martinez, Alvarez, Gravenberch, Timber, Rensch, Klaassen, Antony en andere sterren in deze nieuwe voetbalshirts schitteren? Klik dan op de buttons om deze te kopen voor baby's, little boys of grotere kinderen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!