Ajax uitshirt voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwste Ajax uitshirt voor kinderen. Het shirt voor kinderen kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Ook voor peuters en baby's kan je dit shirt kopen. In deze shirts spelen de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Dit shirt kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.

Het Ajax uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen een combinatie van groen en oranje. Het nieuwe tenue is gebaseerd op het adidas STRIPES 19 template. Het Ajax shirt wordt namelijk gekenmerkt door de brede verticale banen. De helft van deze banen is uitgerust met diagonale strepen. Hierbij wisselen dikkere en dunnere diagonale strepen zich af. Verder is het uittenue van de Amsterdammers uitgerust met een EQT v-collar van adidas. De drie strepen van adidas op dit tenue zijn oranje. Op de borst van het tenue prijken de logo's van Ajax en adidas ook in deze kleur. Boven het logo van de Amsterdammers staan drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de Amsterdamse club. Op het midden van het tenue staat ook dit jaar weer hoofdsponsor ZIGGO. Uiteraard zijn ook de drie Amsterdamse Andreaskruizen in het nieuwe tenue van de club uit de hoofdstad verwerkt. Deze staan in het groen aan de onderkant van het voetbalshirt. Dit adidas tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Van de Beek, Veltman, Tadic, Blind, De Ligt, Kristensen, Tagliafico, Ziyech en andere sterren in deze nieuwe voetbalshirts schitteren? Klik dan op de buttons om deze te kopen voor baby's, little boys of grotere kinderen! Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële AJAX BEDRUKKING gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!