Ajax trainingsjack 2019-2020 - Zwart

Merk: Adidas
SKU: TRH90ANTHJKT_SR

 

Bestel direct en snel het Ajax anthem trainingsjack van 2019-2020. Dit betreft het jack waarin de spelers van Ajax het veld betreden voorafgaande aan de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Het jack kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het jack dat de Ajacieden alleen dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena. 

Het Ajax anthem trainingsjack heeft dit jaar de looks van een bomberjack. Het trainingsjack is zwart en bevat een stijlvolle baseball collar in het zwart. De mouwen en schouders van het Ajax trainingsjack zijn uitgerust met een zwarte taping. In deze taping is de naam van de club verwerkt. Op de borst van het trainingsjack prijken de logo's van Ajax en adidas in het wit. Boven het logo van de Amsterdammers staan drie sterren, welke verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van Ajax. Het jack is verder uitgerust met een tailleband aan de onderkant. Deze zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam. Het Ajax trainingsjack bestaat voor 87% uit polyester en 13% uit katoen. 

Wil je net als sterren als Blind, Tadic, Tagliafico, Marin, Mazraoui, Huntelaar en andere sterspelers dit jack met trots dragen? Klik dan op de buttons om het Ajax jack te bestellen. Directe levering!