Ajax uittenue kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste adidas Ajax uittenue 2021-2022 voor peuters en kleuters. Dit tenue kun je vanaf nu namelijk bestellen voor kinderen van 2, 3, 4, 5 en 6 jaar. Dit Ajax uittenue kun je bestellen in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. In dit tenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en kousen. 

Het Ajax uittenue 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door verschillende gestreepte uitshirts die de Amsterdammers vanaf de jaren '80 gedragen hebben. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en donkerblauwe banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere mint groene lijnen. Het tenue bevat verder een v-hals met opstaande kraag. Dit betreft de zogenaamde adidas EQT collar, geïnspireerd door de kraag van de adidas voetbalshirts in de jaren '90. De rechterborst bevat het adidas logo in het mintgroen en de linkerborst is uitgerust met de badge van Ajax. Deze is donkerblauw met een mintgroene achtergrond. Boven het logo staan de drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de 35 landskampioenschappen. Ook deze sterren zijn een combinatie van donkerblauw en mintgroen. Op het midden van het Ajax uitshirt 2021-2022 prijkt het logo van sponsor ZIGGO in het mintgroen. Een speciaal detail is verwerkt in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Hier staan onder elkaar de drie Andreaskruizen uit de vlag van Amsterdam. Het voetbalbroekje is donkerblauw en bevat aan de zijkanten mintgroene adidas strepen. De broekjes bevatten ook de logo's van adidas en Ajax. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin mintgroene adidas strepen. 

Deze tenues voor peuters en kleuters bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe tenue exclusief te kopen!