Ajax uittenue voor kleuters en peuters 2019-2200

Koop hier het nieuwste Ajax uittenue voor peuters en kleuters. Dit tenue kun je vanaf nu namelijk bestellen voor kinderen van 2, 3, 4, 5 en 6 jaar. Dit Ajax uitenue kun je namelijk bestellen in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. Dit tenuetje voor baby's bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje. In dit tenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2019-2020.

Het Ajax uittenue is dit seizoen groen met oranje details. Het Ajax uitshirt bevat namelijk verticale groene banen. Een aantal van deze banen is uitgerust met diagonale strepen. Daarbij wisselen dikkere en dunnere strepen zich af. Het tenue bevat verder de zogenaamde EQT v-hals en is daarnaast uitgerust met oranje details. De drie strepen van adidas op de schouders en mouwen zijn oranje en hetzelfde geldt voor de logo's van Ajax en adidas op de borst, evenals het logo van sponsor ZIGGO. De drie sterren boven het logo van de Amsterdammers verwijst naar de 34 kampioenschappen van Ajax. De onderkant van het shirt is uitgerust met drie Andreaskruizen.  Het broekje van dit tenue is geheel groen en bevat aan de zijkanten oranje strepen van adidas.  Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op deze broekjes.

Deze tenues voor peuters en kleuters bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe tenue exclusief te kopen!