Koop hier het nieuwste adidas Ajax thuistenue 2022-2023 voor peuters en kleuters. Dit Ajax voetbaltenue tenue kun je vanaf nu namelijk bestellen voor kinderen van 2, 3, 4, 5 en 6 jaar. Dit Ajax thuistenue kun je namelijk bestellen in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. Dit tenuetje voor baby's bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje. In dit tenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden gedurende 2022-2023 in de Johan Cruyff Arena. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen. 

Het AFC Ajax thuisshirt 2022-2023 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, rode, verticale band over het midden van het tenue. Het witte gedeelte is uitgerust met een design van dunne pinstripes. Het Ajax thuistenue is dit jaar ook voorzien van gouden details. Het voetbalshirt bevat een V-hals met een witte band, geflankeerd door twee dunne, gouden lijnen. Ook de omranding van de Ajax badge en de drie kampioenssterren boven het logo zijn goud. De badge van Ajax op het tenue betreft weer het moderne logo. Dit is het logo dat de Amsterdammers sinds 1991 hebben. De sterren boven het logo verwijzen naar de 36 kampioenschappen van de Amsterdamse club. Op de linkerborst prijkt het adidas logo in het wit en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor ZIGGO. Dit logo is wit met een gouden omranding. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn rood. De rechter onderkant van het tenue bevat een wit label, waarin de drie Amsterdamse Andreaskruizen zijn verwerkt. Het voetbalbroekje van Ajax is wit met aan de zijkanten rode adidas strepen en aan de onderkant van de pijpen een rode band. Het voetbalbroekje bevat ook een design van krijtstrepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. Het adidas logo is rood en het Ajax logo is wit/rood met gouden details. De kousen zijn wit met aan de bovenkant rode adidas strepen en op het midden een rode band met daarin de drie Amsterdamse Andreaskruizen. Deze tenues voor peuters en kleuters bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik op de buttons om het nieuwe Ajax thuistenue voor peuters en kleuters exclusief te kopen! In deze winkels kun je het Ajax tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop deze producten