Ajax tenue voor kleuters en peuters 2021-2022

Koop hier het nieuwste Ajax thuistenue 2021-2022 voor peuters en kleuters. Dit tenue kun je vanaf nu namelijk bestellen voor kinderen van 2, 3, 4, 5 en 6 jaar. Dit Ajax thuistenue kun je namelijk bestellen in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. Dit tenuetje voor baby's bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje. In dit tenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022  in de Johan Cruyff Arena. 

Het Ajax voetbalshirt 2021-2022 heeft dit seizoen het traditionele design. Het voetbalshirt is overwegend wit met de iconische rode band over het midden van het tenue. De linkerborst van het Ajax baby tenue bevat het historische Ajax logo. De andere borst bevat het Ajax logo in het rood/wit. Verder bevat het tenue een ronde hals in het wit en de adidas strepen op de schouders zijn zilver.  Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat het moderne Ajax logo en in de nek op de achterkant van het tenue zijn de drie kampioenssterren verwerkt. In deze kampioenssterren prijken ook de Andreaskruizen. De minikit maakt deel uit van de officiële thuiscollectie voor het seizoen 2021-2022. De minikit bestaat uit een shirtje en een broekje.Het tenue is exact hetzelfde als het officiële wedstrijdtenue van Ajax 1 voor thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA. Het broekje van dit tenue is geheel wit en bevat aan de zijkanten zilveren strepen van adidas. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op deze broekjes.

Deze tenues voor peuters en kleuters bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe tenue exclusief te kopen!