Ajax baby tenue thuis 2019-2020

Koop hier het nieuwste Ajax tenue voor baby's. Dit tenue kan je kopen voor baby's van 0-3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 1 jaar en 2 jaar. Dit tenue kan je kopen in de maten 68, 74, 80, 96 en 92. Dit tenuetje voor baby's bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en kousen. In dit tenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena gedurende 2019-2020

Het thuistenue van Ajax voor 2019-2020 is dit seizoen een ode de stad Amsterdam. Het voetbalshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het tenue. De zijkanten van het shirt zijn wit. Dit seizoen is het tenue uitgerust met een ronde hals in het rood. De achterkant van de hals bevat een zwarte band en hierin zijn de drie Andreaskruizen verwerkt. De bies aan de onderkant van de mouwen is zwart/rood, verwijzend naar de kleuren van de stad Amsterdam.  Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het shirt en op de borst prijken de logo's van Ajax en adidas. Het logo van Ajax is zwart op een witte achtergrond. Dit is een ode aan de tenues van de jaren '90. Boven het logo prijken drie rode sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van Ajax. Het broekje van dit tenue is geheel wit en bevat aan de zijkanten rode strepen van adidas. De onderkant van het broekje bevat een zwarte en rode band. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op deze broekjes.

Deze tenues voor baby's bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe tenue exclusief te kopen!