Ajax baby tenue thuis 2021-2022

Koop hier het nieuwste Ajax thuistenue 2021-2022 voor baby's. Dit tenue kan je kopen voor baby's van 0-3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 1 jaar en 2 jaar. Dit tenue kan je kopen in de maten 68, 74, 80, 96 en 92. Dit tenuetje voor baby's bestaat uit een voetbalshirt en een voetbalbroekje. In dit tenue speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena gedurende 2021-2022.

Het Ajax voetbalshirt 2021-2022 heeft dit seizoen het traditionele design. Het voetbalshirt is overwegend wit met de iconische rode band over het midden van het tenue. De linkerborst van het Ajax baby tenue bevat het historische Ajax logo. De andere borst bevat het Ajax logo in het rood/wit. Verder bevat het tenue een ronde hals in het wit en de adidas strepen op de schouders zijn zilver.  Hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat het moderne Ajax logo en in de nek op de achterkant van het tenue zijn de drie kampioenssterren verwerkt. In deze kampioenssterren prijken ook de Andreaskruizen. Het tenue is exact hetzelfde als het officiële wedstrijdtenue voor thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA. Voor het eenvoudiger aantrekken bij baby's heeft het shirt knoopjes op de schouder.  Het broekje van dit tenue is geheel wit en bevat aan de zijkanten zilveren strepen van adidas. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op deze broekjes.

Deze tenues voor baby's bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het nieuwe tenue exclusief te kopen!