ADO Den Haag uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste ADO Den Haag uitshirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL. In dit thuisshirt speelt ADO Den Haag de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2018-2019. 

Het ADO Den Haag uitshirt voor 2018-2019 is in samenwerking met de supporters van de club tot stand gekomen. Het tenue van ADO bevat dit jaar horizontale bordeaux rode banen. Door een aantal van deze banen bevinden zich dunne gele strepen. De gele accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt van de Haagse club. Ook de v-hals van het tenue heeft deze kleur.  Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor CARS JEANS.  De binnenkant van het shirt is uitgerust met een extra label, waarin de leus: WE ARE ADO DEN HAAG is verwerkt. De achterkant van het shirt bevat de tekst: ONZE TROTS. Op de borst prijken de logo's van de club en Errea.  Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook weer terug op de schouders en mouwen. De achterkant van het voetbalshirt van ADO is rood en bevat het logo van Basic FIT.

Wil jij net als sterren als Immers, Becker, Bakker, Beugelsdijk, Meijers, Jansen en Duplan in dit shirt schitteren? Check dan de shops om het nieuwe ADO voetbalshirt te kopen. Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer!