Ado Den Haag thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste ADO Den Haag shirt voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL. In dit thuisshirt speelt ADO Den Haag de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden gedurende 2018-2019. in het CARS JEANS STADION

Het shirt van ADO wordt gekenmerkt door de groene en gele verticale banen over het shirt. Deze banen hebben op het midden een vervagend effect en worden onderbroken door het logo van sponsor CARS JEANS. De gele banen zijn bovendien uitgerust met subtiele, dunne groene strepen. Het shirt bevat een kleine v-hals . De binnenkant van het shirt is uitgerust met een extra label, waarin de naam van de club is verwerkt. Daaronder staat de tekst: WE ARE ADO DEN HAAG. De achterkant van het shirt bevat de tekst: ONZE TROTS. Op de borst prijken de logo's van de club en Errea.  Het logo van het Italiaanse sportmerk komt ook weer terug op de schouders en mouwen. De achterkant van het voetbalshirt van ADO is groen en bevat het logo van Basic FIT. Verder bevat het shirt aan de zijkanten een brede gele band. Deze band komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. 

Wil jij net als sterren als Immers, BAkker, Becker, Gorter,  Beugelsdijk, Meijers, Jansen en Duplan in dit shirt schitteren? Check dan de shops om het nieuwe ADO voetbalshirt te kopen. Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer!