Mexico training sweater 2021-2022 - Wit

 

Bestel hier de nieuwste Mexico training sweater 2021-2022 voor volwassenen. Deze trainingstrui is onderdeel van het officiële Mexico trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door het Mexicaanse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Deze training top bestel je vanaf nu in de maten S, M, L, XL en XXL! 

De adidas Mexico training sweater 2021-2022 is geheel wit en bevat ook details uit de kleuren van de Mexicaanse vlag. De adidas strepen aan de onderkant van de mouwen hebben namelijk deze kleuren. De drie stripes aan de onderkant van de rechtermouw zijn groen en aan de onderkant van de andere mouw zijn deze rood. Verder is de trainingstrui uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kan deze verborgen worden onder een vlak. De mouwen betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met het lichaam. Wanneer je je duimen door de duimgaten doet, bewerkstellig je een nog beter effect. Op de rechterborst prijkt het  adidas logo in het groen en de andere borst bevat het embleem van de Mexicaanse voetbalbond. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit biedt net wat extra bescherming.

Deze trainingstrui bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeorReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.