Mexico thuis shirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste adidas Mexico thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Mexico voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en 3XL. In dit shirt speelt het Mexicaanse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. 

Het Mexico thuisshirt heeft dit jaar een ongebruikelijke kleur. Het voetbalshirt is namelijk zwart en bevat een roze print. De print wordt gekenmerkt door diagonale roze streepjes, welke samen een speciaal patroon vormen. Dit patroon is geïnspireerd door de architectuur en de kleding van de Azteken. De print op het tenue vormt dan ook een speciaal patroon. De roze kleur komt ook terug in de drie adidas strepen op de mouwen, in een subtiele lijn in de ronde hals en aan de onderkant van de mouwen.  Op de borst staan de logo's van de Mexicaanse voetbalbond en Adidas en de achterkant van het Mexico thuisshirt 2021-2022 is geheel zwart. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het zwart/roze Mexico voetbalshirt 2021-2022 direct te bestellen.  Dit shirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Mexico bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Lozano, Jiménez, Lainez, Antuna, Álvarez, Rodríguez, Corona, Herrera en nog meer spelers.