Mexico thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Mexico voetbalshirt voor het WK van 2018 en de periode 2018-2019. Dit shirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en 3XL. In dit shirt speelt het Mexicaanse voetbalelftal de wedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland. Bovendien speelt het land in dit voetbalshirt tijdens de Copa America van 2019.

Het nieuwe Mexico voetbalshirt is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1994. Het shirt is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de drie diagonale banen aan de zijkanten van het shirt. Deze banen hebben een lichtere tint groen en bevatten op hun beurt ook weer dunnere licht groene strepen. Verder bevat het shirt witte accenten, welke terug komen in de V-hals, in de bies en in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Op de borst staan de logo's van de Mexicaanse voetbalbond en Adidas en de achterkant van het shirt bevat de leus van de supporters van het land: SOI MEXICO. Dit shirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Mexico bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Guardado, Moreno, Marquez, Lozano, Peralta, Jimenez en andere sterren. 

De Mexico tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climachill technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.