SKU: DJ7673-707

Bestel hier direct en snel het Nike Club America thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Club America de Mexicaanse Liga MX en Concacaf Champions League thuiswedstrijden in het Aztekenstadion in 2022-2023

Het Club América thuisshirt is overwegend geel van kleur met enkele blauwe accenten. De blauwe kleur komt terug bij de biesjes en de v-hals. Deze bevatten enkele blauwe strepen. Verder zijn alle logo's op het tenue zijn blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst de badge van de club. Op het midden van het tenue staan de logo's van AT&T en The Home Depot en op de mouwen het logo van subsponsor TOTAL. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale graphic van de Guerrero Aguila, een speciale klasse van inferantiesoldaten van het Azteekse leger. Op de achterkant van de tenues staan de logo's van Corona en Caliente. De binnenkant van de hals bevat de initialen van de club: CA.  Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik op de buttons om het tenue van Club de Futbol América thuisshirt 2022-2023 te bestellen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!