Club America 3e voetbalshirt 2021

 

Bestel hier direct en snel het officiële Club America 3e voetbalshirt van Nike voor volwassenen. In dit alternatieve uitshirt of 3e shirt speelt Club America de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX en de CONCACAF Champions League in 2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Club America 3e voetbalshirt 2021 is geïnspireerd door het keepersshirt van 2008 en bevat een all-over print van tekens. Deze tekens zijn onderdeel van de Aztekenkalender. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat de Azteken print in het zwart over de body en de mouwen van het voetbalshirt. Het Club America 3e shirt is daarnaast voorzien van een ronde hals met aan de achterkant een v-opening en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt is ook zwart. Op het midden van de borst prijken de logo's van Nike en de club in het zwart en op de voorzijde van het tenue staan ook verschillende sponsoren: AT&T & The Home Depot. Ook op de achterkant van het tenue staan nog twee sponsoren, namelijk Corona en Caliente. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt een vogel met daarin het clublogo en het getal 118 verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om dit Club America voetbalshirt direct te bestellen. In deze winkels kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!