Merk: SKU: 58578152

Bestel hier het Macron Wydad Casablanca 3e voetbalshirt 2023-2024 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Wydad Casablanca de uitwedstrijden in de Marokkaanse competitie, de CAF Champions League en de beker tijdens het seizoen 2023-2024. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Wydad Casablanca 3e voetbalshirt 2023-2024 is volledig zwart en bevat op de bovenkant en de mouwen een speciaal patroon van geometrische vormen, die iconisch zijn voor de Marokkaanse voetbalclub. Het voetbalshirt bevat ook gouden accenten. Een horizontale lijn op de borst is goud en hetzelfde geldt voor het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen en het clublogo op de linkerborst. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de meer dan twintig kampioenschappen. De drie sterren onder het logo verwijzen naar het drie keer winnen van de CAF Champions League (1992, 2017, 2002) In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat in het Arabisch de naam van de stad met de coördinaten. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm.

  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print

Klik direct op de buttons om het Wydad Casablanca 3e voetbalshirt 2023-2024 te bestellen.