Noord Macedonië 3e shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het JAKO Noord Macedonië 3e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Noord-Macedonië de EK 2021 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het JAKO Macedonië 3e shirt 2021-2022 is dit jaar zwart met een all-over print van ruiten op de onderkant. Deze ruiten vormen samen de afbeelding van een lynx. De bijnaam van het nationale elftal is dan ook: '''Risovi'' (lynxes). De print loopt ook door over de mouwen. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals met aan de achterzijde een oranje band. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een oranje band. Op de rechterborst prijkt het logo van JAKO en de trademark tekens van het sportmerk staan op de schouders. De linkerborst is voorzien van het logo van de voetbalbond. De achterkant van het tenue is volledig zwart. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Klik direct op de buttons om het nieuwe tenue van Noord Macedonië te bestellen! In deze winkels kun je het voetbalshirt van Noord-Macedonië ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!