SKU: DH6453-498SUIT

Bestel hier direct en snel het nieuwste Kroatië trainingspak voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Dit trainingspak wordt door het Kroatische voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. 

De Kroatië training sweater is overwegend donkerblauw en bevat blauwe details. De onderkant van de mouwen bevat een een all-over print van diagonale lijnen en golven, welke een design van ruiten vormen. Ook onder de hals bevindt zich een blauw vlak. De rechterborst bevat het Nike logo en de linkerborst bevat de badge van de voetbalbond van Kroatië. De training sweater bevat verder een hoge hals met een 1/4 rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. 

De Kroatië trainingsbroek is geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door de print op de onderkant van de pijpen. Dit betreft een print van golven en diagonale lijnen, welke samen een design van ruiten vormen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische Nike FlyVent tailleband. Hiermee kan de fit van de broek aangepast worden. De trainingsbroek van Kroatië heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met twee zakken en op de broek prijken ook de logo's van de bond en Nike. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Deze broek is gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het naadloos aansluit op je lichaam. Het Kroatië trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om het Kroatië trainingspak voor kinderen en volwassenen te bestellen! 

Koop deze producten