SKU: CD0694-060

Bestel hier het nieuwste Kroatië uitshirt en tenue voor kinderen en volwassenen. Dit uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit uittenue speelt het Kroatische voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens Euro 2020 en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit tenue wordt ook gedragen in de Nations League wedstrijden. 

Het design van het Kroatië uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het design van de Kroatische vlag en het design van het thuisshirt. De body en achterkant van het voetbalshirt bevatten een print van grijze en zwarte blokken. Op sommige plekken op het tenue zijn deze blokken breder dan op andere plekken. De blokken lopen deels over op de mouwen, welke verder geheel zwart zijn. Het tenue is verder ook uitgerust met een zwarte V-hals met aan de achterkant een kleine v-opening. Een ander detail van het tenue is de zigzagband aan de zijkanten van het tenue. Deze band in de vorm van een bliksemschicht is op het Kroatië uittenue rood. De binnenkant van het tenue bevat nog een speciale graphic print. Hierin bevindt zich een print van het schaakbord design met de leus van het nationale elftal: HRVATSKA VATRENI. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als Modric, Rakitic, Vida, Lovren, Perisic, Rebic, Kovavic, Brozovic en andere spelers in dit Kroatië uitshirt 2020-2021 schitteren? Klik dan direct op de buttons om het WK voetbalshirt en tenue van het Kroatische elftal te bestellen!

Koop deze producten