Kameroen thuis shirt 2018-2019

Koop hier het officiële Kameroen shirt voor kinderen en volwassenen van PUMA. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het nationale elftal van Kameroen de wedstrijden gedurende 2018-2019.

Het Kameroen shirt is dit jaar weer helemaal groen en wordt gekenmerkt door een unieke print over de bovenkant van het voetbalshirt. Dit betreft een gradient print van de kop van een leeuw. De bijnaam van het nationale elftal is namelijk: ''De Ontembare Leeuwen.'' Deze print komt in een gradient print terug op het shirt. Deze gradient accenten zijn ook te vinden in een strip over de schouders en mouwen. Ook deze strip is verdeeld in dunne puntjes. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals met aan de achterkant drie strepen in de kleuren van de vlag van het land: groen/rood/geel. Het logo van Puma staat op het midden van de borst en op de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond en op de linker borst staat een speciaal embleem van een leeuw, welke verwijst naar de bijnaam van het nationale elftal. 

Dit shirt is uitgerust met de Dry Ceel technologie van PUMA, welke zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. Wil jij net als sterren als Mbia, Matip, Aboubakar, Kameni, Assou-Ekotto, Enoh en andere sterren schitteren in dit shirt? Klik dan op de button(s) om het shirt te kopen! Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of één van de spelers van het nationale elftal!